Surf Destination Bengkulu Sumatera, Secret Wave On Bumi Rafflesia

Oleh : Andi 09-04-2018

[IND]  Bicara tentang surfing siapa yang tidak tahu dengan Indonesia? iya, ini adalah negara destination untuk para pemburu ombak (Surfer). Bali, Mentawai, Lombok, Jawa Barat, Nias, Pesisir Barat Krui adalah nama - nama daerah yang sangat familiar di telinga para surfer baik lokal maupun mancanegara. Tapi siapa yang tahu dengan Bengkulu, salah satu provinsi di Indonesia yang terletak di pesisir barat pulau Sumatera yang berhadapan langsung dengan Samudera Hindia dengan geografies pantai yang memiliki ombak besar sepanjang tahunnya. Atas faktor tersebut, Bengkulu sangat tepat jika dijadikan Surf Destination para pemburu ombak (Surfer). Banyak spot surf tersembunyi di provinsi ini, beberapa diantaranya belum terjamah sama sekali oleh manusia dan hanya dua spot yang terdaptar di aplikasi dan Web https://magicseaweed.com/Bengkulu-Beach-Surf-Report/4484/  Bengkulu Point (Tapak Padri) , Bengkulu Beach (Pantai Panjang). Let see the below!

[ENG] Talk about surfing who do not know with Indonesia? yes, this is the destination country for the wave hunters (Surfer). Bali, Mentawai, Lombok, West Java, Nias, West Coast Krui are the names of the regions that are very familiar in front of the surfers both local and foreign. But who knows with Bengkulu, one of the provinces in Indonesia located in the southwest of Sumatra which is directly opposite the Indian Ocean with coastal geografies that have big waves all year round. Upon that factor, Bengkulu is very appropriate if used Surf Destination hunters waves (Surfer). Many surf spots in the province, some people have not been touched at all by humans and only two places are available in apps and the Web https://magicseaweed.com/Bengkulu-Beach-Surf-Report/4484/ Bengkulu Point (Tapak Padri), Bengkulu Beach. Let's see below!

Maps Of Bengkulu Province

Rip Curl Grom Search in Bengkulu, Sumatera

Tapak Paderi Surf Community Bengkulu, Sumatera

Enggano Island Bengkulu, Sumatera

Bengkulu Point, Tapak Paderi Bengkulu, Sumatera

Bengkulu Beach (Pantai Panjang) Wave

Bengkulu Point, Tapak Paderi Bengkulu, Sumatera
The Best Place For Learn Surf In Bengkulu City

Somewhere On The West Coast Of Bengkulu, Sumatera, Indonesia

Tapak Paderi Surf Community (TPSC) Bengkulu, Sumatera, Indonesia

TPSC Provides Education To Local Children About Surfing, Beach, Caring For Nature, Peace And Mutual Respect.

TPSC Surf Trips

Contact Info